Sall Data

Borgergade 44
Sall
DK-8450 Hammel
Tlf.: 6133 9315
E-Mail:[javascript protected email address]

-
Anvendelse af sidens indhold (ophavsret):
Denne hjemmeside er lavet som hjælp til privat, ikke-kommerciel historisk forskning, herunder slægtsforskning. Alt indhold stilles gratis til rådighed for dette formål - men uden nogen garanti eller ansvar for fejl eller mangler. Anvendelse af hele eller dele af indholdet til andre formål må kun ske efter forudgående tilladelse i det enkelte tilfælde. Hjemmesiden er ikke omfattet af nogen form for kollektiv licensaftale eller lignende.
Databaskyttelse (persondata):
Oplysninger til slægtsforskning handler i sagens natur om personer og derfor er EUs persondataforordning (GDPR) relevant i denne forbindelse. Langt de fleste af de personer, der henvises til på denne hjemmeside er imidlertid for længst afdøde og dermed ikke omfattet af forordningen.
De nyere indtastede folketællinger kan indeholde oplysninger om personer, der stadig er i live. GDPR tillader imidlertid behandling af persondata - både almindelige og følsomme, hvis formålet er historisk forskning og anvendelsen er reguleret af en specifik national lov - her den danske arkivlov.
Vi har alligevel valgt at fjerne oplysningen om personens trossamfund fra de indtastede, søgbare folketællinger. Denne oplysning udgør den altovervejende del af de følsomme personoplysninger i folketællingerne, og i et samfund som datidens Danmark, hvor næsten alle tilhørte Folkekirken, er oplysningen alligevel ikke særlig interessant.
Persondataforordningen tillader ikke behandling af oplysning om strafbare forhold. Derfor har vi fjernet navnene på indsatte straffefanger fra de nyere indtastede og søgbare folketællinger, hvis disse havde en alder, så de stadig kan være i live.
Såfremt du finder oplysninger, som du ikke mener, burde være der, hører vi meget gerne om det. Men vær opmærksom på, at de scannede arkivalier ikke ligger på vores server og vi dermed ikke har indflydelse på indholdet heraf.